Ponořte se do živé atmosféry sportovního sázení a online kasin s lídrem trhu sázkových kanceláří v České republice - Mostbet. Kromě pestré řady událostí zde najdete vysoké kurzy, četné bonusy a akce Mostbet, sázky zdarma a roztočení zdarma. Platforma je dostupná v mnoha jazycích a má uživatelsky přívětivé rozhraní a mobilní aplikaci. Zaregistrujte se nyní a my vám zdvojnásobíme zálohu!
Get Adobe Flash player

 

Vítáme Vás na stránkách ÚAMK - Automotoklub České Budějovice

Automotoklub České Budějovice byl založen v Českých Budějovicích dne 9. ledna 2007.

Hlavní náplní je oblast bezpečnosti silničního provozu, kde spravujeme, organizujeme a provádíme výuku na dětském dopravním hřišti v Českých Budějovicích a pořádáme okresní kolo dopravní soutěže mladých cyklistů.

Spolupracujeme s Magistrátem města České Budějovice, Městskou policií a dalšími při dopravně výchovných akcích a soutěžích pro děti i dospělé, organizujeme činnosti Týmu bezpečnosti pro Jihočeský kraj.

Letošním rokem začínáme s Biketrialovou akademií pro děti od 6ti let ve spolupráci s D. Pufferem a J. Bigasem.

Biketriálová akademie


Biketriálová akademie má za sebou již šest let své činnosti. V současné době má okolo 30 aktivních závodníků.

Za toto období její členové-závodníci dosáhli již celou řadu úspěchů a to na závodech mistrovství a přeboru České republiky.

Z těch co se pravidelně umísťují na stupních vítězů v jednotlivých závodech můžeme jmenovat především:Davida Vlasáka, Jana a Ondru Koubových, Matyáše Kettnera, Zdeňka Koubka, Adama Koubka, Matěje Tůmu.Daniela Beneše a řadu dalších.

O jejich růst výkonnosti se na pravidelných trénincích, které probíhají dvakrát týdně stará celkem pět trenérů.

Činnost této biketriálové akademie je podporována Jihočeským krajem, který v rámci své dotační politiky přispívá finančními dotacemi na její činnost.  Projekt biketrialové akademie je ralizován v dotačním programu.

:Podpora  sportovní činnosti dětí a mládeže, výkonnostní sport v opatření číslo 1 Sportovní činnost dětí a mládeže v roce 2022/2023. Dotace byla poskytnuta ve výši 80 000 Kč.

Činnost biketriálové akademie dětí ve sportovním areálu v Českých Budějovicích je podporována Národní sportovní agenturou.

Tento cyklotrialový areál je v mimozimním období přístupný veřejnosti.

I v letošním roce pokračujeme ve spolupráci se Smrž Academií v trénování a výchově mladých závodních jezdců na silničních motocyklech.

 

 

.

 

 

 

.

 

 

Představujeme...

#7 Pavel Nechanický, junior

 

 
Rychlý kontakt

ÚAMK Automotoklub České Budějovice
K. Světlé 2238/2
370 04 České Budějovice

Tel.: 737 234 577
Tel.: 602 367 131

Email: spale@uamk-cr.cz

IČO: 75093651

Aktuální informace

Představujeme Tomáše Dvořáka

Nová naděje motosportu vyrůstá u nás v Jižních Čechách. Tomáš Dvořák, talentovaný mladý závodník na motocyklu nám poskytl rozhovor.

Více informací zde.

 


 

Biketrialová akademie

Dne 16.4.2016 proběhne na autocvičišti Profiautoškoly ukázka biketrialového sportu. Pod vedením Dominika Puffra a Josefa Bigase budeme zakládat biketrialovou akademii.

Více informací zde.


Motocyklová závodní akademie

I letos budeme pokračovat ve spolupráci se Smrž Akademií ve výchově mladých závodníků na motocyklech.

Více informací zde.